Hva er forskjellen mellom Cherry MX-brytere med forskjellige farger?
Hva er forskjellen mellom Cherry MX-brytere med forskjellige farger?

Video: Hva er forskjellen mellom Cherry MX-brytere med forskjellige farger?

Video: Hva er forskjellen mellom Cherry MX-brytere med forskjellige farger?
Video: Det komplette React Query-kurset på en time | TanStack Query v4 for nybegynnere 2024, Mars
Anonim

Cherry MX rød brytere ligner på Cherry MX Svarte ved at de begge er kategorisert som lineære, ikke-taktile. Dette betyr at følelsen deres forblir konstant gjennom hvert opp-ned tastetrykk. Hvor de skiller seg fra Cherry MX Svart brytere er i deres motstand; de krever mindre kraft for å aktivere.

På samme måte, hva er forskjellen mellom Cherry MX-svitsjer?

Cherry MX Klar brytere er litt vanskeligere å finne på tastaturer, men mange brukere anser dem for å ha en mer taktil følelse enn de brune uten å være like klikkende som de blå brytere . Det klare brytere har en høyere aktiveringskraft enn den brune brytere og en mer uttalt taktil støt.

Vet også, hvilken er bedre Cherry MX rød eller blå? Hederlig. Cherry MX røde - rød er beste for spilling. Blå er beste for å skrive. Brune er en god balanse mellom de to.

Spørsmålet er også, hva er de beste Cherry MX-svitsjene?

Cherry MX Brown . Anbefalt for: En god blanding av skriving og spilling. Cherry MX Brown er ansett for å være den beste "mellombane"-bryteren. Det er taktil bump, stille reise og medium aktiveringskraft gjør den til en allsidig bryter.

Er Cherry MX Brown-bryterne høye?

Klikkelyden som MX Blå bytte om gjør er heller høyt sammenlignet med lyden til andre brytere , men som kan være distraherende for kolleger og familiemedlemmer. De Cherry MX Brown bryter har en taktil bump, men ingen hørbar klikk.

Anbefalt: