Hva er forskjellen mellom lokal preferanse og Med?
Hva er forskjellen mellom lokal preferanse og Med?
Anonim

Når lokale preferanser og AS-banelengden er den samme for to eller flere ruter mot et bestemt prefiks, Multi Exit Discriminator ( MED ) attributt kommer inn. Så normalt er det MED vurderes kun når to eller flere ruter mottas fra samme nabo-AS.

Hva betyr lokale preferanser i denne forbindelse?

LOCAL_PREF ( lokale preferanser ) er den første egenskapen en Cisco-ruter ser på for å bestemme hvilken rute mot en bestemt destinasjon er den "beste" og fortjener en plass i ruterens rutetabell.

I tillegg, hva er forskjellen mellom vekt og lokal preferanse i BGP? BGP - forskjellen mellom lokale preferanser og vekt Egenskap. Majoren forskjell mellom de Vekt og LOCAL_PREF-attributter er at når LOCAL_PREF-attributtet endres, reflekteres denne endringen gjennom AS.

Vet også hvordan lokale preferanser fungerer?

BGP Lokal preferanse attributt eller lokale - pref brukes til å påvirke den utgående rutingbeslutningen til en ruter som kjører BGP. De lokale preferanser må settes inngående på ruter som mottas for å påvirke den utgående ruteatferden. En høyere lokale preferanser foretrekkes og standard er 100.

Hva er forskjellen mellom alltid sammenligne med og deterministisk med?

bgp deterministisk - med kommando sammenligner MED variabel ved valg av ruter annonsert av annerledes jevnaldrende innenfor det samme autonome systemet. bgp bestandig - sammenligne - med kommando sammenligner MED variabel for stier fra naboer i annerledes autonome systemer.

Anbefalt: