Er Catia eller SolidWorks bedre?
Er Catia eller SolidWorks bedre?

Video: Er Catia eller SolidWorks bedre?

Video: Er Catia eller SolidWorks bedre?
Video: Solidworks Bench Vice Complete 2024, Kan
Anonim

I utgangspunktet Solidworks er enklere å bruke og Catia er mer kraftig. Solidworks sannsynligvis har mer jobbmuligheter pga mer produserer bruker det fordi de fleste designet/produserte varer ikke trenger den høye kvaliteten på Catia . Catia er for ting som bilindustri og luftfart som trenger svært nøyaktige Nurbs.

Herav, er Catia bedre enn SolidWorks?

CATIA sine mekanisk del-design arbeidsbenk har disse verktøyene også, og de er no bedre enn de av SolidWorks . Men CATIA tilbyr også formmodelleringsmuligheter utover de av SolidWorks . Generativt SurfaceDesign-produkt gjør det mulig for designere å feie, rotere og loftsoverflater som kan gjøres med solide modeller.

Deretter er spørsmålet, hvilken er bedre AutoCAD eller Catia? CATIA har mold design verktøy mens AutoCAD har ikke dem. CATIA kan utføre simulering på ethvert produkt. AutoCAD viser en enkel og ren layout av modellen, CATIA lager et design av en modell i en 3D-visning. AutoCAD er den mest foretrukne og er det optimale valget for 2D-tegning.

Tilsvarende, hva er bedre AutoCAD eller SolidWorks?

AutoCAD , er imidlertid først og fremst et 2D-designverktøy med noen, men begrensede 3D-funksjoner. Det er veldig enkelt sammenlignet med alle parametriske solide modeller (selv om 3D er forbedret i AutoCAD 2007). SolidWorks er et 3D-mekanisk CAD-program (datastøttet design) som kjører på MicrosoftWindows.

Hva er best Catia eller SolidWorks Quora?

Det avhenger av deg hvor du vil bruke den. Catia er god for overflatedesign mens Solidworks er god for formdesign. Catia er en avansert programvare mens Solidworks er en middels programvare. Begge har sin betydning i forskjellige mekaniske industrier.

Anbefalt: