Hva er den mest holdbare iPhone-kabelen?
Hva er den mest holdbare iPhone-kabelen?

Video: Hva er den mest holdbare iPhone-kabelen?

Video: Hva er den mest holdbare iPhone-kabelen?
Video: You will NEVER need another cable for iPhone/iPad/Mac! 🤯 2024, Kan
Anonim

iPhone lader , Anker Powerline II Lightning Kabel (6 fot), Sannsynligvis verdens Mest holdbare …

  • Anker-fordelen: Bli med over 10 millioner drevet av vår ledende teknologi.
  • Varer 6X lenger: Forsterkede belastningspunkter med 6000+ bøyelevetid gjør PowerLine+ mange ganger mer varig enn andre Lyn kabler .

Så, hva er den mest holdbare iPhone-ladekabelen?

Mest Populært: Anker PowerLine+ LightningCable (6 fot) En av de desidert sterkeste lynkabler på markedet er Anker PowerLine+ Lynkabel . Den er imponerende seks fot lang ledning , 1,9 unse vekt, og varig design gjør den til den sterkeste lynkabel på listen.

Er Apple-ladekabler bedre? De beste lynkabel samlet Du kan også få en lyn -til-USB-C kabel for raskt lader din iPhone . De er litt bredere enn kontaktene på Apples kabel , men Ankeren kabel burde passe de fleste iPhone saker. I testing bøyde Anker PowerLine kabler mer enn 5000 ganger for å sikre at de varer.

Folk spør også, er flettede kabler mer holdbare?

Designet til Lightning kabel kontakten er en forbedring i forhold til tidligere pluggtyper, men kabler er fortsatt utsatt for slitasje. De kabler er også alle flettet som generelt, flettede kabler er langt mer holdbare og tåler bøyninger og knuter over lengre tid.

Ødelegger bruk av en ikke Apple-lader telefonen din?

Ved hjelp av en Non - Apple-lader er farlig. De sier at lading din iPhone med ikke - eple merke mobiltelefon kabler kan skade enheten din . Hvis laderen din er fra betrodd selskap og er merket "Laget for iPhone/iPad", så er du helt trygg.

Anbefalt: