Hva er minneoptimaliserte tabeller?
Hva er minneoptimaliserte tabeller?

Video: Hva er minneoptimaliserte tabeller?

Video: Hva er minneoptimaliserte tabeller?
Video: 38. Memory Optimised Table in SQL Server 2024, Kan
Anonim

Hukommelse - optimaliserte tabeller opprettes ved hjelp av CREATE BORD (Transact-SQL). Hukommelse - optimaliserte tabeller er fullt holdbare som standard, og som transaksjoner på (tradisjonell) diskbasert tabeller , transaksjoner på hukommelse - optimaliserte tabeller er fullstendig atomære, konsistente, isolerte og holdbare (ACID).

På samme måte kan du spørre, hva er en minneoptimalisert tabell i SQL Server?

Den i- hukommelse OLTP-funksjonen ble introdusert med SQL Server 2014 og den har 2 deler; hukommelse - optimaliserte tabeller og opprinnelig overholdte lagrede prosedyrer. Den største fordelen med hukommelse - optimaliserte tabeller er det rader i bord blir lest fra og skrevet til hukommelse som resulterer i ikke-blokkerende transaksjoner med superrask hastighet.

Hva er den anbefalte totale størrelsen på minneoptimaliserte tabeller? Grunnleggende veiledning for estimering Hukommelse Krav x) de støttede dataene størrelse er 256 GB for SCHEMA_AND_DATA tabeller . De størrelse av en hukommelse - optimalisert tabell tilsvarer størrelse av data pluss noen overhead for radoverskrifter.

Også spurt, hvilken type filer opprettes i minnet for minneoptimaliserte tabeller?

Data og Delta Filer . Dataene i hukommelse - optimaliserte tabeller er lagret som datarader i fritt format i en hukommelse heap datastruktur, og er koblet gjennom en eller flere indekser i hukommelse . Det er ingen sidestrukturer for datarader, slik som de som brukes for diskbasert tabeller.

Hva er minnetabell?

EN minnetabell er et sett med data som er lagret i datamaskinens hukommelse . Fordelen med en minnetabell er det veldig raskt - du trenger ikke å lese bord fra disken. Det finnes ulike strategier for å lagre data fra minnetabeller til disk, når innholdet i minnetabell må bevares.

Anbefalt: