Hva er fordelen med RAID?
Hva er fordelen med RAID?

Video: Hva er fordelen med RAID?

Video: Hva er fordelen med RAID?
Video: ЭТО ШОК! 6327 ДНЕЙ РАБОТАЕТ ТУРЕЛЬ! ЭТОТ ЧИТЕР ПОТРАТИЛ 120000 БЕНЗИНА – Last Day on Earth: Survival 2024, Kan
Anonim

Det forbedrer ytelsen ved å plassere dataene på flere disker. Inn-/utgangsoperasjonene (I/O) kan overlappe på en balansert måte, og det reduserer risikoen for å miste alle data hvis en stasjon svikter. PLYNDRINGSTOKT lagring bruker flere disker for å gi feiltoleranse, og det øker lagringskapasiteten til systemet.

Herav, hva er fordelen med RAID?

PLYNDRINGSTOKT (Redundant Array of Inexpensive Disks) er et system utviklet der to eller flere disker er fysisk koblet sammen for å danne en enkelt logisk lagringsenhet med stor kapasitet som tilbyr en rekke fordeler over konvensjonelle harddisklagringsenheter: overlegen ytelse. forbedret spenst. lavere kostnader.

På samme måte, hva er fordelen med RAID 5? De fordelene med RAID 5 kommer først og fremst fra den kombinerte bruken av diskstriping og paritet. Striping er prosessen med å lagre påfølgende segmenter av data på tvers av forskjellige lagringsenheter, og gir bedre gjennomstrømning og ytelse. Diskstriping alene gjør imidlertid ikke en array-feiltolerant.

På samme måte, hva er fordelene og ulempene med RAID 1?

RAID 1 – Speiling

Fordeler og ulemper med RAID 1
Fordeler Ulemper
Det er en enkel og lett å implementere teknologi Brukbar datalagringskapasitet er bare halvparten av den totale stasjonskapasiteten fordi data er overflødige.

Hva er fordelen med RAID 0?

Hovedfordelen med RAID 0 og diskstriping er forbedret opptreden . For eksempel vil striping av data over tre harddisker gi tre ganger båndbredden til en enkelt stasjon. Hvis hver stasjon kjører med 200 inngangs-/utgangsoperasjoner per sekund, vil diskstriping gjøre opptil 600 IOPS tilgjengelig for datalesing og -skriving.

Anbefalt: