Innholdsfortegnelse:

Hva er fordelen og ulempen med brannmur?
Hva er fordelen og ulempen med brannmur?

Video: Hva er fordelen og ulempen med brannmur?

Video: Hva er fordelen og ulempen med brannmur?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

Hoved ulempe av en brannmur er at det ikke kan beskytte nettverket mot angrep fra innsiden. De kan ofte ikke beskytte seg mot et innsideangrep. Brannmurer kan ikke beskytte et nettverk eller pc mot virus, trojanere, ormer og spionprogrammer som spres gjennom flash-stasjoner, drikkeharddisk og diskett etc.

På denne måten, hva er begrensningene for en brannmur?

Brannmurbegrensninger

  • En brannmur kan ikke hindre brukere eller angripere med modemer fra å ringe inn til eller ut av det interne nettverket, og dermed omgå brannmuren og dens beskyttelse fullstendig.
  • Brannmurer kan ikke håndheve passordpolicyen din eller forhindre misbruk av passord.

I tillegg, hva er bruken av en brannmur? EN brannmur er et system utviklet for å hindre uautorisert tilgang til eller fra et privat nettverk. Du kan implementere en brannmur enten i maskinvare- eller programvareform, eller en kombinasjon av begge. Brannmurer hindre uautoriserte internettbrukere fra å få tilgang til private nettverk koblet til internett, spesielt intranett.

Spørsmålet er også, hva er fordelene og ulempene ved å bruke maskinvare- og programvarebaserte brannmurer?

De fordel av maskinvare - baserte brannmurer er at de gir en ekstra forsvarslinje mot angrep som når stasjonære datasystemer. De ulempe er at de er separate enheter som krever opplærte fagfolk for å støtte konfigurasjonen og vedlikeholdet.

Hva er de 3 typene brannmurer?

Det er tre grunnleggende typer brannmurer som brukes av selskaper for å beskytte data og enheter for å holde destruktive elementer utenfor nettverket, nemlig. Pakkefiltre, Stateful Inspection og Proxy Server Brannmurer . La oss gi deg en kort introduksjon om hver av disse.

Anbefalt: