Hvorfor bruker vi framing i datalinklag?
Hvorfor bruker vi framing i datalinklag?

Video: Hvorfor bruker vi framing i datalinklag?

Video: Hvorfor bruker vi framing i datalinklag?
Video: Framing (Part 1) 2024, Kan
Anonim

Innramming i Data Link Layer . Innramming er en funksjon av datalinklag . Det gir en måte for en avsender å overføre et sett med biter som er meningsfylt for mottakeren. Ethernet, token ring, ramme relé og annet datalinklag teknologier har sine egne ramme strukturer.

Dessuten, hva er rammer i datalinklag?

Rammer er resultatet av finalen lag av innkapsling før data overføres over det fysiske lag . EN ramme er "overføringsenheten i en lenkelag protokoll, og består av en lenkelag overskrift etterfulgt av en pakke." Hver ramme er atskilt fra den neste med et mellomromsgap.

Videre, hva er innramming og typer innramming? Innramming kan være av to typer , fast størrelse innramming og variabel størrelse innramming . Her er størrelsen på ramme er fast og så ramme lengde fungerer som avgrensning av ramme . Følgelig krever det ikke ytterligere grensebiter for å identifisere starten og slutten av ramme . Eksempel − ATM-celler.

Folk spør også, hvorfor er nettverksrammer viktige?

EN ramme fungerer for å hjelpe med å identifisere datapakker som brukes i nettverk og telekommunikasjonsstrukturer. Rammer også bidra til å bestemme hvordan datamottakere tolker en strøm av data fra en kilde.

Hva gjør datalinklaget med en ramme etter at den mottar den?

Deretter beregner den CRC og sammenligner den med den innkommende rammens CRC for å sikre at verdiene er de samme. Deretter fjerner den topptekst- og trailerinformasjonen. Deretter sendes den resulterende pakken opp til.

Anbefalt: