Hvilket av følgende er formålet med en ISP?
Hvilket av følgende er formålet med en ISP?

Video: Hvilket av følgende er formålet med en ISP?

Video: Hvilket av følgende er formålet med en ISP?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Internett-leverandører er ansvarlige for å sørge for at du får tilgang til Internett, rute Internett-trafikk, løse domenenavn og vedlikeholde nettverksinfrastrukturen som gjør Internett-tilgang mulig. Mens kjernefunksjonen til en ISP er å gi Internett-tilgang, mange Internett-leverandører gjøre mye mer.

Følgelig, hva er formålet med en ISP?

An Internett-leverandør ( ISP ) er et selskap som gir Internett-tilgang til selskaper, familier og til og med mobilbrukere. Internett-leverandører bruke fiberoptikk, satellitt, kobbertråd og andre former for å gi Internett-tilgang til sine kunder.

For det andre, hva er en ISP-quizlet? Internett-leverandør ( ISP ) en ISP gir brukere internettilgang. An ISP gir en bruker legitim internettadresse; den fungerer som brukerens inngangsport til internett. Internett-leverandører også betale for Internett.

Deretter kan man også spørre, hva er hensikten med en ISP Internett-tjenesteleverandør)? Quizlet?

En organisasjon som opprettholder en inngangsport til Internett og leier adgang til det. Du har nettopp studert 29 termer!

Hva er ISP og hvordan fungerer det?

An Internett-leverandør er en organisasjon som tilbyr webhotell og relaterte tjenester. Internett-leverandører fungere som "datavarehus", og leier ut sin store datakapasitet til mange tusen nettstedoperatører, alt fra enkeltpersoner og mamma-og-pop-butikker til selskaper, ideelle grupper og offentlige etater.

Anbefalt: