Hvilket av følgende representerer en fordel med en surrogatnøkkel?
Hvilket av følgende representerer en fordel med en surrogatnøkkel?

Video: Hvilket av følgende representerer en fordel med en surrogatnøkkel?

Video: Hvilket av følgende representerer en fordel med en surrogatnøkkel?
Video: Why Surrogate Keys are used in Data Warehouse 2024, Kan
Anonim

EN surrogatnøkkel er en unik, DBMS-levert identifikator som brukes som primær nøkkel av et forhold. Det er fordeler er: (1) De er unike i tabellen og endres aldri. (2) De tildeles når raden er opprettet og ødelagt når raden er slettet.

På samme måte spørs det, hvilket av følgende er en fordel ved å bruke surrogatnøkler?

Under er noen av fordelene ved å bruke surrogatnøkler i datavarehus: Ved hjelp av surrogatnøkler , kan du integrere heterogene datakilder til datavarehus hvis de ikke har naturlige eller forretningsmessige nøkler . Sammenføyning av tabeller (fakta og dimensjoner) ved hjelp av surrogatnøkkel er raskere og dermed bedre ytelse.

hva er en surrogatnøkkel og hvorfor bruke dem? EN surrogatnøkkel er en nøkkel som ikke har noen kontekstuell eller forretningsmessig betydning. Den er produsert "kunstig" og kun for dataanalyseformål. Den oftest brukt versjon av en surrogatnøkkel er et økende sekvensielt heltall eller "tellerverdi" (dvs. 1, 2, 3).

Så, hva er fordelene med surrogatnøkler Hvorfor kan vi ikke bruke naturlige nøkler?

Surrogatnøkler vil ikke være oppdatert over tid. Surrogatnøkler er vanligvis heltall, som bare krever 4 byte å lagre, så den primære nøkkel indeksstruktur vil være mindre i størrelse enn deres naturlig nøkkel counter deler. Å ha en liten indeksstruktur betyr bedre ytelse for JOIN-operasjoner.

Hva brukes til å implementere en surrogatnøkkel?

EN surrogatnøkkel er en hvilken som helst kolonne eller sett med kolonner som kan deklareres som den primære nøkkel i stedet for en "ekte" eller naturlig nøkkel . Den vanligste typen surrogatnøkkel er et økende heltall, for eksempel en auto_increment-kolonne i MySQL, eller en sekvens i Oracle, eller en identitetskolonne i SQL Server.

Anbefalt: