Er alle Verizon 4g-telefoner låst opp?
Er alle Verizon 4g-telefoner låst opp?

Video: Er alle Verizon 4g-telefoner låst opp?

Video: Er alle Verizon 4g-telefoner låst opp?
Video: Unlock Verizon - How to unlock any Verizon phone FREE 2024, Kan
Anonim

Verizon er faktisk en av de mer milde bærerne når det kommer til opplåsing enheter. Som nevnt, alle av deres 4G LTE-enheter kommer allerede låst opp . Du må bare sørge for at hvis du prøver å bruke telefon på en GSM-operatør, at din Verizon telefon har de nødvendige GSM-radioene.

Folk spør også, er alle Verizon-telefoner låst opp?

Verizon låser ikke de fleste smarttelefonenhetene deres på postpaid-tjenestene. Hvis du kjøpte en 4G LTE-smarttelefon fra Verizon , så kommer enheten din allerede låst opp og ingen kode er nødvendig for å programmere dem for bruk med en annen operatør.

I tillegg, er Verizon iPhones låst eller ulåst? I følge Verizon , de låser ikke de fleste telefonene sine. For å sitere dem direkte: "Vi låser ikke våre 4G LTE-enheter og ingen kode er nødvendig for å programmere dem til bruk med en annen transportør ." Det betyr at noen iPhone 5 eller høyere som ble kjøpt med Verizon burde allerede være låst opp.

Også spurt, låser Verizon telefonene deres 2019?

Hvis du nettopp har kjøpt din telefon fra Verizon , Ja det vil være låst til nettverket. I juli av 2019 , Verizon endret sin tidligere policy om å selge mest telefoner låst opp til en der enhetene kommer ulåst i minst 60 dager etter kjøp.

Låser Verizon SIM telefonene deres?

Verizon delte planer tilbake i februar for fremtidige endringer som involverte SIM-låsing av telefonene deres . Nyhetene skapte overskrifter fordi for en, Verizon ikke låse telefonene deres og har ikke gjort det på mange år (i motsetning til andre transportører), men det var også en betydelig endring fordi de ikke har lov til å låse dem.

Anbefalt: