Hva er en Verizon ONT?
Hva er en Verizon ONT?

Video: Hva er en Verizon ONT?

Video: Hva er en Verizon ONT?
Video: Inside A Verizon Fios Box (ONT-Demarc) (Speedtest) 2024, Kan
Anonim

PÅ T står for "Optical Network Terminal" ( PÅ T ). Det er den klumpete boksen Verizon tekniker installerer for FiOS Internett, TV og telefon. Denne enheten tar de fiberoptiske signalene som kommer fra Verizon ryggrad og oversetter dem for bruk med enheter i huset ditt.

Herav, hva er Verizon ONT-boksen?

PÅ T står for "Optical Network Terminal" ( PÅ T ). Det er så klumpete eske de Verizon tekniker installerer for FiOS Internett, TV og telefon. Denne enheten tar de fiberoptiske signalene som kommer fra Verizon ryggrad og oversetter dem for bruk med enheter i huset ditt.

Videre, hvordan fikser jeg min Verizon ONT? Trekk ut støpselet de strømledningen til din BBU fra de stikkontakt. Vent ett minutt og koble til de ledningen inn igjen de vegg og se om de Optisk nettverksterminal ( PÅ T ) tilbakestiller seg selv. Hvis ONT tilbakestiller seg selv deretter din FiOS TV-tjenesten bør komme tilbake på nett.

Med tanke på dette, hva er en ONT?

PÅ T står for Optisk nettverksterminal . De PÅ T (også kalt modemet) kobles til termineringspunktet (TP) med en optisk fiberkabel. Den kobles til ruteren din via en LAN / Ethernet-kabel og oversetter lyssignaler fra den fiberoptiske linjen fra din TP til elektroniske signaler som ruteren din kan lese.

Hvordan fungerer Verizon Ont?

Den optiske nettverksterminalen ( PÅ T ) konverterer det optiske signalet som kommer gjennom fiberen til separate signaler for TV, tale og data. De PÅ T er installert med Fios service på enten utsiden eller innsiden av hjemmet ditt (garasje, kjeller, skap osv.).

Anbefalt: