Hva er Verizon kjent for?
Hva er Verizon kjent for?

Video: Hva er Verizon kjent for?

Video: Hva er Verizon kjent for?
Video: Жизнь Ван Жизнь в Канаде | Побережье Онтарио | Торонто 2024, April
Anonim

Cellco Partnership, driver forretninger som Verizon Trådløs, (vanligvis forkortet til Verizon ) er et amerikansk telekommunikasjonsselskap som tilbyr trådløse produkter og tjenester. Verizon Wireless er den nest største leverandøren av trådløs telekommunikasjon i USA etter AT&T.

Når du tar dette i betraktning, hva er Verizon kjent for?

Verizon er et av de største kommunikasjonsteknologiselskapene i verden. Selskapet ble grunnlagt i 2000, og driver USAs mest pålitelige trådløse nettverk og landets fremste fibernettverk, og leverer integrerte løsninger til bedrifter over hele verden.

Spørsmålet er deretter, beholder Verizon nettleserloggen din? Verizon Personvernendringer: Verizon Nå overvåker og aksjer Weben din Surfeinformasjon. Men det er Verizon som lagrer din nettsted nettleserlogg til de lengste. De beholde det for en hele 90 dager, i motsetning til 60 dager for Sprint. T-Mobile og Virgin Mobile gjør det ikke lagre nettleserhistorikk i det hele tatt.

Videre, er Verizon virkelig best?

Samtidig som Verizon tar kronen i landsdekkende pålitelighet, de er ikke den beste hunden i hver by. Faktisk, den antatt mindre pålitelige Sprint og T-Mobile faktisk gi beste mobiltelefondekning visse markeder.

Er Verizon eid av AT&T?

Det er en helt eid datterselskap av Verizon Kommunikasjon. Verizon Wireless er den nest største leverandøren av trådløs telekommunikasjon i USA etter AT&T . Selskapet har hovedkontor i Basking Ridge, NewJersey.

Anbefalt: