Hva er domeneklasser?
Hva er domeneklasser?

Video: Hva er domeneklasser?

Video: Hva er domeneklasser?
Video: Hva er FN? 2024, April
Anonim

Domeneklasser er klasser som er designet og brukt for spesifikke domene som kan brukes av flere prosjekter som gjør lignende ting.

På samme måte kan man spørre seg, hva er domeneklassemodell?

"EN domenemodell er en representasjon av virkelige konseptuelle klasser, ikke av programvarekomponenter." Programvarekomponentene er vanligvis implementert i et objektorientert programmeringsspråk. domenemodell inneholder konseptuelle klasser, assosiasjoner mellom konseptuelle klasser og attributter til en konseptuell klasse.

Vet også, hva er en problemdomeneklasse? Begrepet " problemdomene " refererer til området som omfatter virkelige ting og konsepter relatert til problem som systemet er designet for å løse. Domene modellering er oppgaven med å oppdage "objekter" ( klasser , faktisk) som representerer disse tingene og konseptene.

På samme måte kan du spørre, hva er domeneklasser i UML?

Domeneklasser og Objekter Objekter som representerer domene enheter kalles enheter eller domene gjenstander. De klasser de instansierer kalles domeneklasser . Utførelse av en use case innebærer å opprette, ødelegge, spørre og oppdatere domene gjenstander.

Hva er domenemodell med eksempel?

Domener og Domenemodeller EN domene er en samling av relaterte konsepter, relasjoner og arbeidsflyter. Eksempler av domener inkluderer: vitenskap, ingeniørfag, medisin, næringsliv, regjering, militær. EN domenemodell er en pakke som inneholder klasse- og aktivitetsdiagrammer.

Anbefalt: