Hva er domeneklasser i UML?
Hva er domeneklasser i UML?

Video: Hva er domeneklasser i UML?

Video: Hva er domeneklasser i UML?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, April
Anonim

Domeneklasser og objekter

Objekter som representerer domene enheter kalles enheter eller domene gjenstander. De klasser de instansierer kalles domeneklasser . Utførelse av en use case innebærer å opprette, ødelegge, spørre og oppdatere domene gjenstander.

På denne måten, hva er domeneklasser?

Domeneklasser er klasser som er designet og brukt for spesifikke domene som kan brukes av flere prosjekter som gjør lignende ting. For eksempel JDBC klasser er domeneklasser for databasetilgang.

Spørsmålet er deretter, hva er en problemdomeneklasse? Begrepet " problemdomene " refererer til området som omfatter virkelige ting og konsepter relatert til problem som systemet er designet for å løse. Domene modellering er oppgaven med å oppdage "objekter" ( klasser , faktisk) som representerer disse tingene og konseptene.

Foruten dette, hva er domeneklasse innen programvareteknikk?

"EN domene modell er en representasjon av den virkelige verden konseptuelle klasser , ikke av programvare komponenter." Den programvare komponenter er vanligvis implementert i et objektorientert programmeringsspråk. EN domene modell inneholder konseptuell klasser , assosiasjoner mellom konseptuelle klasser , og attributter til en konseptuell klasse.

Hva er domenemodell med eksempel?

Domener og Domenemodeller EN domene er en samling av relaterte konsepter, relasjoner og arbeidsflyter. Eksempler av domener inkluderer: vitenskap, ingeniørfag, medisin, næringsliv, regjering, militær. EN domenemodell er en pakke som inneholder klasse- og aktivitetsdiagrammer.

Anbefalt: