Hvorfor er den samme opprinnelsespolitikken viktig for Cookie Plus-tokenforsvaret?
Hvorfor er den samme opprinnelsespolitikken viktig for Cookie Plus-tokenforsvaret?
Anonim

De samme - opprinnelsespolitikk hindrer en angriper fra å lese eller stille inn informasjonskapsler på målet domene , så de kan ikke sette en gyldig token i sin utformede form. Fordelen med denne teknikken fremfor Synchronizer-mønsteret er at token trenger ikke å lagres på serveren.

Videre, hva hindrer samme opprinnelsespolitikk?

De samme - opprinnelsespolitikk er en kritisk sikkerhetsmekanisme som begrenser hvordan et dokument eller skript lastes fra en opprinnelse kan samhandle med en ressurs fra en annen opprinnelse . Det hjelper med å isolere potensielt skadelige dokumenter, og reduserer mulige angrepsvektorer.

For det andre, hva er den samme opprinnelsespolicyen i nettlesere? Samme - opprinnelsespolitikk . I databehandling er samme - opprinnelsespolitikk (noen ganger forkortet som SOP) er et viktig konsept i web applikasjonssikkerhetsmodell. Under Politikk , a nettleser tillater skript som finnes i en første web side for å få tilgang til data på et sekund web side, men bare hvis begge deler web sidene har samme opprinnelse.

På samme måte forhindrer samme opprinnelse XSS?

Samme - opprinnelse betyr at du ikke kan injisere skript direkte eller endre DOM på andre domener: det er derfor du må finne en XSS sårbarhet til å begynne med. SOP kan vanligvis ikke forhindre enten XSS eller CSRF. Lasting av Javascript fra et annet nettsted nektes ikke av SOP, fordi det vil ødelegge nettet.

Forhindrer CORS CSRF?

CORS er ikke en CSRF Forebyggingsmekanisme Når en server setter en CORS policy, instruerer den nettleseren til å endre sin normale oppførsel for å tillate sending av forespørsler og mottak av serversvar på tvers av opprinnelser. Mens en riktig konfigurert CORS politikk er viktig, det gjør ikke i seg selv utgjøre en CSRF forsvar.

Anbefalt: