Hva er skuespillere i Scala?
Hva er skuespillere i Scala?

Video: Hva er skuespillere i Scala?

Video: Hva er skuespillere i Scala?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Scala sin primær samtidighetskonstruksjon er skuespillere . Skuespillere er i utgangspunktet samtidige prosesser som kommuniserer ved å utveksle meldinger. Skuespillere kan også sees på som en form for aktive objekter der å påkalle en metode tilsvarer å sende en melding.

Også å vite er, hva er en skuespiller i Akka?

An Akka skuespiller er redskap for å motta og sende meldinger til andre skuespillere samt å utføre beregninger basert på dataene den mottas. Akka bruker Skuespiller modell for samtidig databehandling, vedtar denne modellen filosofien om at alt er en skuespiller.

Dessuten, hvordan fungerer Akka-skuespillere? Akka er et verktøysett og kjøretid for å bygge svært samtidige, distribuerte og feiltolerante applikasjoner på JVM. Akka er skrevet i Scala, med språkbindinger for både Scala og Java. Akka skaper et lag mellom skuespillere og det underliggende systemet slik at skuespillere trenger bare å behandle meldinger.

På samme måte, hva er en aktør innen programmering?

Dette ligner på alt er en objektfilosofi som brukes av noen objektorienterte programmering språk. An skuespiller er en beregningsenhet som, som svar på en melding den mottar, samtidig kan: angi atferden som skal brukes for den neste meldingen den mottar.

Hvorfor brukes Akka-rammeverket?

Kort oppsummert, Akka er åpen kildekode mellomvare for å bygge svært samtidige, distribuerte og feiltolerante systemer på JVM. Akka er bygget med Scala, men tilbyr både Scala og Java APIer til utviklere. Det er vanskelig å skrive samtidige systemer som bruker tradisjonell lavnivåmekanisme som låser og gjenger.

Anbefalt: