Hva betyr ampersand i Ruby?
Hva betyr ampersand i Ruby?

Video: Hva betyr ampersand i Ruby?

Video: Hva betyr ampersand i Ruby?
Video: Understanding Rails Params & How to Use Them 2024, April
Anonim

4. 181. Det kalles Safe Navigation Operator. Introdusert i Rubin 2.3. 0, lar den deg kalle metoder på objekter uten å bekymre deg for at objektet kan være null (Unngå en udefinert metode for nil:NilClass-feil), lik try-metoden Skinner.

På samme måte, hva betyr symbolet i Ruby?

Du kan også tenke på:id som betydning navnet på variabelen id, og vanlig id som betydning verdien av variabelen. EN Symbol er det mest grunnleggende Rubin objekt du kan lage. Symboler er nyttige fordi en gitt symbol navn refererer til det samme objektet gjennom en Rubin program. Symboler er mer effektive enn strenger.

Dessuten, hva betyr kolon i Ruby? Kolon variabel i Rubin . Kolon variabel refererer til:abc-typevariabler du kanskje har sett i Rubin . De kalles Rubin symboler. I sammenligning med andre språk, a Rubin symbol er ikke en variabel fordi det ikke kan tildeles en verdi.

Her, hva er &Block in Ruby?

De &blokkere er en måte å sende et stykke av Rubin kode inn i en metode og deretter evaluere den koden innenfor rammen av den metoden.

Hvordan fungerer yield i Ruby?

Analogi. Når du kjører, hvis du ser utbytte skilt lar du andre kjøretøy passere før du kommer inn på veien. I Rubin , den utbytte nøkkelord gir flyten av kontroll til koden i blokken. Så, koden i blokken utføres og utførelsen fortsetter etter linjen som inneholder utbytte.

Anbefalt: