Hva er full join i SQL Server?
Hva er full join i SQL Server?

Video: Hva er full join i SQL Server?

Video: Hva er full join i SQL Server?
Video: Full Join SQL | What is Full Join in SQL | SQL Full Join | Intellipaat 2024, April
Anonim

De SQL FULL MED kombinerer resultatene av både venstre og høyre ytre blir med . Den sammenslåtte tabellen vil inneholde alle poster fra begge tabellene og fylle inn NULL-er for manglende treff på hver side.

Vet også, hva er en full join i SQL?

I SQL de FULL YTRE BLI MED kombinerer resultatene av både venstre og høyre ytre blir med og returnerer alle (matchede eller umatchede) rader fra tabellene på begge sider av bli med klausul.

Spørsmålet er deretter, er full sammenføyning det samme som full ytre sammenføyning? De full ytre skjøt eller full delta returnerer alle rader fra begge tabellene, matcher radene der det kan gjøres samsvar og plasserer NULL-er på de stedene der det ikke finnes noen samsvarende rad. Det er sant at noen databaser gjenkjenner YTRE nøkkelord. Noen gjør det ikke.

Tilsvarende, hvordan fungerer en full sammenføyning?

EN FULL MED returnerer alle radene fra de sammenføyde tabellene, enten de er matchet eller ikke, dvs. deg kan si a full delta kombinerer funksjonene til en VENSTRE BLI MED og en RETTIGHET BLI MED . Full deltakelse er en type ytre bli med det er derfor det også refereres til som full ytre bli med.

Hva er funksjonen til en hel ytre skjøt?

An full ytre skjøt er en metode for å kombinere tabeller slik at resultatet inkluderer umatchede rader i begge tabellene. Hvis du er bli med to tabeller og vil at resultatsettet skal inkludere umatchede rader fra begge tabellene, bruk en FULL YTTRE FØLGING klausul. Matchingen er basert på bli med tilstand.

Anbefalt: