Hva er full outer join i SQL Server?
Hva er full outer join i SQL Server?

Video: Hva er full outer join i SQL Server?

Video: Hva er full outer join i SQL Server?
Video: SQL Joins Explained |¦| Joins in SQL |¦| SQL Tutorial 2024, Kan
Anonim

I SQL de FULL YTTRE FØLGING kombinerer resultatene av begge venstre og rett ytre skjøter og returnerer alle (matchede eller umatchede) rader fra tabellene på begge sider av bli med klausul.

På samme måte, hva er en full ytre sammenføyning?

De full ytre skjøt , eller full delta , er SQL-syntaksen som brukes til å kombinere alle radene fra to eller flere tabeller. Med full ytre skjøt , vil ingen rader bli utelatt fra den resulterende tabellen fra spørringen. Denne leksjonen gir eksempler og forklaringer for bruk av en full ytre skjøt.

Er også full sammenføyning det samme som full ytre sammenføyning? De full ytre skjøt eller full delta returnerer alle rader fra begge tabellene, matcher radene der det kan gjøres samsvar og plasserer NULL-er på de stedene der det ikke finnes noen samsvarende rad. Det er sant at noen databaser gjenkjenner YTRE nøkkelord. Noen gjør det ikke.

På samme måte spør folk, hva er funksjonen til en full ytre sammenføyning?

An full ytre skjøt er en metode for å kombinere tabeller slik at resultatet inkluderer umatchede rader i begge tabellene. Hvis du er bli med to tabeller og vil at resultatsettet skal inkludere umatchede rader fra begge tabellene, bruk en FULL YTTRE FØLGING klausul. Matchingen er basert på bli med tilstand.

Støtter SQL Server full outer join?

Introduksjon til SQL Server full ytre sammenføyning De FULL YTTRE FØLGING returnerer et resultatsett som inkluderer rader fra både venstre og høyre tabell. Når det ikke finnes noen samsvarende rader for raden i den venstre tabellen, kolonnene i den høyre tabellen vil har null.

Anbefalt: