Er Mathematica åpen kildekode?
Er Mathematica åpen kildekode?

Video: Er Mathematica åpen kildekode?

Video: Er Mathematica åpen kildekode?
Video: Hands-on Start to Mathematica 13 2024, Kan
Anonim

Mathematica er et kraftig stykke programvare, lukket kilde eller åpen . Ikke alle applikasjoner er det åpen - kilde , og du kan ikke forvente at de skal "gi deg". kilde kode. Du bør finne noen eksempler på bruken av Mathematica , det er ganske nyttig. De gir også støtte for produktet deres, det samme gjør de fleste programvareselskaper.

Bare så, finnes det en gratisversjon av Mathematica?

EN gratis , lettvektsalternativ til Mathematica Matematikk er en gratis , generell onlinedatamaskinalgebrasystem med Mathematica -kompatibel syntaks og funksjoner. Den er støttet av svært utvidbar Python-kode, og er avhengig av SymPy for de fleste matematiske oppgaver.

Er Matlab bedre enn Mathematica? Du kan gjøre det samme med Mathematica bruker pakker, men læringskurven er litt brattere. Mathematicas symbolsk manipulasjon er langt unna bedre og enklere å bruke enn Matlab . Mathematica støtter prosedyreprogrammering som de fleste forskere og ingeniører er kjent med.

På samme måte spør folk, er Sage åpen kildekode?

Bruk en Åpen kilde Alternativ Ved å bruke Sage du bidrar til å støtte en levedyktig åpen kilde alternativ til Magma, Maple, Mathematica og MATLAB. Sage inkluderer mange av høy kvalitet åpen kilde mattepakker.

Hvor mye koster en Mathematica-lisens?

De pris Wolfram-priser for skrivebordsversjonen er praktisk talt identiske med 2012 Mathematica 9: $295 for hjemmebruk (eller $150 per år), $995 for en "Starter" pris ; $2 495 for en "Standard"-utgave for profesjonelle; eller $6 995 for bedriftsbrukere.

Anbefalt: