Hva betyr en telefon med 2 linjer?
Hva betyr en telefon med 2 linjer?

Video: Hva betyr en telefon med 2 linjer?

Video: Hva betyr en telefon med 2 linjer?
Video: The Expert (Short Comedy Sketch) 2024, April
Anonim

EN 2 - linje telefon system, også kalt et multi- linje telefon system, er et eget telefonlinje som kan brukes til forretningsfunksjoner som faksing, ekstern talepost, en Internett-tilkobling eller for å gi en ekstra utvidelse for virksomheten din.

Rett og slett, kan du ha 2 telefonlinjer?

Det er mulig å bruke to telefonlinjer uten å bruke en to linje telefon , men du har for enten å koble om veggkontaktene eller kjøpe en to -linjedeler. Disse enhetene kobles til en standard to -line jack og split linjen, dirigere den første linjen til en jack og den andre linjen til den andre jacken.

Videre, hva er en multilinje? EN flerlinjet telefonsystemet fungerer på samme måte som en tradisjonell telefon med én linje ved at pakker med lyddata overføres via telefonledninger til mottakeren. Multiline telefonsystemer tillater imidlertid to, fire eller flere linjer å overføres.

Folk spør også, hvordan fungerer flere telefonlinjer?

EN multi - linjetelefon fungerer på samme måte som en vanlig telefon bortsett fra at den er designet for å ha to linjer . Dette betyr at to telefoner kan arbeid av det samme telefonlinje og kan motta de samme anropene.

Hva er linjer på en telefon?

EN linje er en hvilken som helst enhet for å kommunisere enten med tale eller data. En fire- linje kontrakt kan bestå av for telefoner eller to telefoner og to iPader eller to telefoner en iPad og en LTE/USB dongle til datamaskinen. Align refererer i hovedsak til en enhet som kommuniserer på celletårnene.

Anbefalt: