Er AWS en god karriere?
Er AWS en god karriere?

Video: Er AWS en god karriere?

Video: Er AWS en god karriere?
Video: AWS Certified Cloud Practitioner - Is It Worth It? | Jobs, Salary, Study Guide, and Training Info 2024, Kan
Anonim

Ja, AWS er en god karriere mulighet for på nytt. I cloud computing, AWS har vært på toppen i nesten 6 år nå, og de kommer ikke til å miste markedet snart så, AWS er en god alternativ.

Spørsmålet er også, er AWS-sertifisering nok til å få jobb?

Ja, for å validere ekspertisen din med å jobbe med skyintegrasjonsprosjekter, er alt du trenger en AWS-sertifisering . Det er stor etterspørsel etter personer som har ferdigheter innen skynettverksteknikk med en AWS-sertifisering . Så bli en AWS sertifisert nettverksspesialist og få hendene på AWS-jobber.

På samme måte, er AWS bra for ferskere? Ja, AWS er bra for ferskinger men du må overvinne utfordringer. Utfordringer Freshers Ansikt som ønsker å forfølge en karriere i AWS : 1. AWS teknologier er svært omfattende og de er tradisjonelle teknologier som server, database, etc, som bare er vert i skyen.

Dessuten, er AWS-sertifisering nyttig?

Det er en veldig god grunn til dette - i den virkelige verden, sertifiseringer oversett til å øke karrieren din med bedre jobber og lønnsøkninger. Liker det eller ikke, a sertifisering er ofte et krav for ansettelse. De AWS-sertifisert Løsninger Arkitekt-medarbeider-nivå sertifisering betaler en medianlønn på $125 091.

Er AWS lett å lære?

AWS tjenester og teknologier som AmazonElastic Compute Cloud (Amazon EC2) og Amazon Enkel StorageService (Amazon S3) er både mye brukt og godt kjent. Med noen tjenester tilgjengelig, er det lett å bli overveldet av mengden informasjon du trenger lære å være dyktig bruker.

Anbefalt: