Bør vi stenge BufferedReader?
Bør vi stenge BufferedReader?

Video: Bør vi stenge BufferedReader?

Video: Bør vi stenge BufferedReader?
Video: Java 14 Course | Reading and Writing Files 2024, Kan
Anonim

Når du er ferdig med å lese karakterer fra BufferedReader bør du Husk å Lukk den. Lukking en Bufret Reader vil også Lukk Reader-forekomsten hvorfra Bufret Reader leser.

Med tanke på dette, er det nødvendig å lukke BufferedReader i Java?

de Lukk () metode på Bufret Reader objekt vil kalle det abstrakte Lukk () metode for Reader-klassen som til slutt vil kalle den implementerte metoden i InputStreamReader-klassen, som deretter lukker InputStream-objektet. Så, bare bReader. Lukk () er tilstrekkelig. Bare du Må stenge de bufferedReader dvs leser.

Foruten ovenfor, hva gjør en bufret leser? Bufret Reader er en klasse i Java som leser tekst fra en tegninndatastrøm, buffering tegn for å sørge for effektiv lesing av tegn, linjer og matriser. De buffer størrelse kan spesifiseres. Hvis ikke, kan standardstørrelsen, som er forhåndsdefinert, brukes.

Må jeg derfor lukke filen i Java?

Faktisk, Fil gjør det ikke engang ha en Lukk () metode. Bare ressurser behov for å være Lukk . I java API det er et grensesnitt Closeable Interface, disse klassene implementerer dette grensesnittet de trenge å være Lukk etter bruk. Den lukker strømmen og frigjør eventuelle systemressurser knyttet til den.

Hvordan bruker jeg bufret leser?

Java Bufret Reader klassemetoder Den brukes til å lese tegn inn i en del av en matrise. Den brukes til å teste inngangsstrømstøtten for mark and reset-metoden. Den brukes til å lese en tekstlinje. Den brukes til å teste om inngangsstrømmen er klar til å leses.

Anbefalt: