Hva er Oracle Product Hub-sky?
Hva er Oracle Product Hub-sky?

Video: Hva er Oracle Product Hub-sky?

Video: Hva er Oracle Product Hub-sky?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Kan
Anonim

Oracle Product Hub Cloud . Oracle Product Hub Cloud er din pålitelige, rimelige løsning for å møte dagens krav til en pålitelig produkt mester som styrker din produkt utvikling, forsyningskjede, ERP og omni-channel handelsinitiativer gjennom beste praksis produkt prinsipper for masterdatabehandling.

Med tanke på dette, hva er Oracle Product Hub?

Oracle Product Hub . Oracle Product Hub er en markedsledende løsning som gir kundene verktøy for å. sentralisere alle produkt informasjon fra heterogene systemer, og skaper en enkelt produktkanal. repository som kan utnyttes på tvers av alle funksjonelle avdelinger.

Vet også, hva er produktstamdata? Produktstamdata Ledelse. Skaff deg, administrer og del produktdata på tvers av bedriften for å gi konsistent, nøyaktig og tidsriktig informasjon til systemer, mennesker og handelspartnere.

Dessuten, hva er Oracle Customer Hub?

Oracle Customer Hub (UCM) er konfigurert til å lagre en ren og enhetlig profil for bedriften kunde data. Oracle Customer Hub (UCM) er det primære Master Data Applications-produktet og fungerer som eksempel for konfigurasjons- og administrasjonsoppgavene som er dokumentert i denne veiledningen.

Hva er masterdata i Oracle?

Oracle MDM: Stamdata Ledelse. " Stamdata er det konsistente og enhetlige settet med identifikatorer og utvidede attributter som beskriver kjerneenhetene til bedriften."

Anbefalt: