Innholdsfortegnelse:

Hvordan lager du guider i InDesign?
Hvordan lager du guider i InDesign?

Video: Hvordan lager du guider i InDesign?

Video: Hvordan lager du guider i InDesign?
Video: Indholdsfortegnelse i InDesign – Sådan gør du [DANSK GUIDE] 2024, Kan
Anonim

Lag guider i Adobe InDesign

  1. Rull til den øverste verktøylinjen og velg Layout, deretter " Lag guider " fra rullegardinmenyen.
  2. I din Skape Veiledningsvindu, spesifiser hvor mange rader og kolonner du vil jobbe med. Som en tommelfingerregel liker jeg å bruke et partall og starter vanligvis på 6 rader og 6 kolonner.

Med tanke på dette, hvordan får du smarte guider i InDesign?

Slå smartguidekategorier på eller av

  1. Åpne Guides & Pasteboard-innstillingene.
  2. Angi om du vil ha Align To Object Center, Align To Object Edge, Smart Dimensions og Smart Space slått på eller av, og klikk OK.

Foruten ovenfor, hva er snarveien for å skjule hjelpelinjer i InDesign? Også til bare skjule guider og marginer, kan du bruke cmd+; (eller ctrl+; i windows) snarvei . Gå til Vis - Displayytelse - Rask visning eller Snarvei Tast Alt + Ctrl + Shift + Z, det vil vise deg forhåndsvisning av trådramme. Det er ikke som Corel draw, men du kan tydeligvis finne mangler / skjult gjenstander med letthet.

Videre, hvordan låser du opp guider i InDesign?

Lås objekter og hjelpelinjer i InDesign CS5

  1. Dra et par linjalstøtter til siden ved å klikke innenfor en linjal og dra mot siden. En linje vises på siden.
  2. Dra en linjalguide til en ny plassering om nødvendig; Når du er fornøyd med linjalstøttenes plasseringer, velger du Vis → Rutenett og hjelpelinjer → Lås hjelpelinjer. Alle guider i arbeidsområdet er låst.

Hva er guider i InDesign?

Hersker guider i InDesign kan plasseres på en side, eller på en limbrett, der de er klassifisert som begge sider guider eller spre seg guider . Side guider vises bare på siden der du oppretter dem, mens de spres guider spenner over alle sidene i et flersidig oppslag og oppslagstavlen.

Anbefalt: