Hva er et tablespace Oracle?
Hva er et tablespace Oracle?

Video: Hva er et tablespace Oracle?

Video: Hva er et tablespace Oracle?
Video: Relationships of Physical and Logical Storage structures in an Oracle Database - DBArch Video 22 2024, Kan
Anonim

An Oracle databasen består av en eller flere logiske lagringsenheter kalt tabellplasser , som samlet lagrer alle databasens data. Hver bordplass i en Oracle databasen består av en eller flere filer kalt datafiler, som er fysiske strukturer som samsvarer med operativsystemet der Oracle løper.

Dessuten, hva er tablespace i Oracle med eksempel?

An Oracle databasen består av en eller flere logiske lagringsenheter kalt tabellplasser . En databases data lagres samlet i datafilene som utgjør hver enkelt bordplass av databasen. Til eksempel , det enkleste Oracle databasen ville ha en bordplass og en datafil.

hva er en tablespace i Oracle 11g? Bordplass : Bordplass er logisk lagringsenhet i orakel database som består av en eller flere datafiler kan den ikke være synlig i datafilsystemet.

Videre, hva er en tabellplass i databasen?

EN bordplass er et lagringssted hvor de faktiske dataene ligger til grunn database gjenstander kan beholdes. Det gir et lag med abstraksjon mellom fysiske og logiske data, og tjener til å allokere lagring for alle DBMS-administrerte segmenter. Når den er opprettet, a bordplass kan refereres til ved navn når du oppretter database segmenter.

Hva er standard tabellplass i Oracle?

Oracle kommer med følgende standard tabellplasser : SYSTEM, SYSAUX, USERS, UNDOTBS1 og TEMP. SYSTEM og SYSAUX tabellplasser lagre systemgenererte objekter som dataordboktabeller. Og du bør ikke lagre noen gjenstander i disse tabellplasser . BRUKERNE bordplass er nyttig for ad hoc-brukere.

Anbefalt: