Hva er system tablespace?
Hva er system tablespace?

Video: Hva er system tablespace?

Video: Hva er system tablespace?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Kan
Anonim

System tabellplass er en bordplass som lagrer alle dataordboktabellene i databasen, og den opprettes på tidspunktet for databaseoppretting. Dette bordplass er alltid og må være online for at databasen skal være åpen.

Med tanke på dette, hva menes med tablespace?

EN bordplass er et lagringssted hvor de faktiske dataene som ligger til grunn for databaseobjektene kan oppbevares. Det gir et lag med abstraksjon mellom fysiske og logiske data, og tjener til å allokere lagring for alle DBMS-administrerte segmenter.

Foruten ovenfor, hva er System og Sysaux tablespace i Oracle? SYSTEM og SYSAUX bordplasser . De SYSTEM bordplass brukes til kjernefunksjonalitet (for eksempel dataordboktabeller). Hjelpemannen SYSAUX tabellplass brukes for ekstra databasekomponenter (som Enterprise Manager Repository). Hver Oracle databasen inneholder en SYSTEM bordplass og a SYSAUX tabellplass.

I denne forbindelse, hva er systemtabellplass i MySQL?

De system tabellplass er lagringsområdet for InnoDB-dataordboken, dobbeltskrivebufferen, endringsbufferen og angrelogger. Den kan også inneholde tabell- og indeksdata hvis tabeller er opprettet i system tabellplass i stedet for fil-per-tabell tabellplasser . De system tabellplass kan ha en eller flere datafiler.

Hva er tablespace SAP?

EN bordplass består av en eller flere fysiske datafiler. Databaseobjekter tilordnet til en bordplass lagres i de fysiske datafilene til den bordplass . Når du oppretter en Oracle-database, kan noen tabellplasser finnes allerede, for eksempel SYSTEM og BRUKER. Bordplasser gi et middel til å fysisk lokalisere data på lagring.

Anbefalt: