Innholdsfortegnelse:

Hva er flertrådede applikasjoner?
Hva er flertrådede applikasjoner?

Video: Hva er flertrådede applikasjoner?

Video: Hva er flertrådede applikasjoner?
Video: Multithreading Code - Computerphile 2024, Kan
Anonim

Flertrådede applikasjoner er de som bruker begrepet samtidighet, dvs. de er i stand til å behandle mer enn én oppgave parallelt. Et enkelt eksempel kan være aword-dokument der, stavekontroll, respons på tastatur, formatering etc skjer samtidig eller samtidig.

På samme måte spør folk, hva er noen flertrådede applikasjoner?

Noen flertrådede applikasjoner vil være:

  • Nettlesere - En nettleser kan laste ned et hvilket som helst antall filer og nettsider (flere faner) samtidig og lar deg fortsatt surfe.
  • Webservere - En trådet webserver håndterer hver forespørsel med en ny tråd.

Videre, hva er flertrådsmiljø? I dataarkitektur, flertråding er muligheten til en sentral prosesseringsenhet (CPU) (eller en enkelt kjerne i en multi -kjerneprosessor) for å gi flere tråder for utførelse samtidig, støttet av operativsystemet.

Spørsmålet er deretter, hva er et program med flere tråder?

Multi - gjengede programmer kjøre mer effektivt og bruke mindre ressurser enn en program som skaper flere prosesser for å utføre den samme oppgaven. Tråder deler globale data og andre ressurser, men hver tråd har sin egen utførelsesmotor og stack for data som er lokale for hver funksjon i program.

Er PHP enkeltgjenget?

2 svar. De enkeltgjenget naturen til PHP betyr at PHP har ingen innebygd støtte for å skape nye tråder under kjøring av skript. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan ha to kjøringer av det samme skriptet samtidig. I det vanligste oppsettet betjenes nettstedet ditt av Apache

Anbefalt: