Hvorfor brukes kokk?
Hvorfor brukes kokk?

Video: Hvorfor brukes kokk?

Video: Hvorfor brukes kokk?
Video: Yrke: kokk 2024, April
Anonim

Kokk er en teknologi for konfigurasjonsadministrasjon brukt for å automatisere levering av infrastruktur. Det er utviklet på grunnlag av Ruby DSL-språk. Det er brukt å effektivisere oppgaven med konfigurasjon og administrasjon av selskapets server. Den har muligheten til å bli integrert med hvilken som helst skyteknologi.

Med tanke på dette, hva brukes kokk og dukke til?

Kokk og dukke . Dukke er et kraftig verktøy for konfigurasjonsadministrasjon i bedriftsklasse. Både Kokk og dukke hjelpe utviklings- og driftsteam med å administrere applikasjoner og infrastruktur. Imidlertid har de viktige forskjeller du bør forstå når du vurderer hvilken som er riktig for deg.

Spørsmålet er deretter, er Chef et DevOps-verktøy? Chef DevOps er en verktøy for å akselerere søknadslevering og DevOps Samarbeid. Kokk hjelper til med å løse problemet ved å behandle infrastruktur som kode. I stedet for å endre noe manuelt, er maskinoppsettet beskrevet i en Kokk oppskrift.

Så, hva er kokk og hvordan fungerer det?

Kokken jobber med tre kjernekomponenter, den Kokk server, arbeidsstasjoner og noder: Kokk server: Som senter for operasjoner Kokk serveren lagrer, administrerer og gir konfigurasjonsdata til alle andre Kokk komponenter. Kokk kan administrere noder som er virtuelle servere, containere, nettverksenheter og lagringsenheter.

Hva er kokkutplassering?

Kokk Infra er en kraftig automatiseringsplattform som transformerer infrastruktur til kode. Enten du opererer i skyen, lokalt eller i et hybridmiljø, Kokk Infra automatiserer hvordan infrastrukturen er konfigurert, utplassert , og administreres på tvers av nettverket ditt, uansett størrelse.

Anbefalt: