Hva betyr det å bygge inn et dokument?
Hva betyr det å bygge inn et dokument?

Video: Hva betyr det å bygge inn et dokument?

Video: Hva betyr det å bygge inn et dokument?
Video: How To Insert A File Within A Word Document - Link or Embed Attached Files in Word 2024, Kan
Anonim

An innebygd dokument er når en dokument (ofte en strukturert tekstfil, eller en binær eller noe annet) er innebygd i en annen.

På samme måte kan du spørre, hva er å bygge inn et dokument?

Det er en måte å innlemme en dokument inn i en eksisterende fil. En gang en dokument er innebygd i en annen fil, begynner de å eksistere som en enkelt fil.

Videre, hva er fordelen med å bygge inn en fil i et dokument? An innebygd fil kan være ganske praktisk for brukere av presentasjonen eller dokument , som de vil kunne til se fil eller grafisk høyre i de dokument uten å ha til klikk gjennom en lenke eller følg en nettadresse, noe som kan kreve brukeren til Logg i først eller hoppe gjennom andre hindringer.

Foruten dette, hva er forskjellen mellom kobling og innebygging?

Hoved forskjellen mellom linking og embedding er hvor dataene er lagret og hvordan de oppdateres etter at de var koblet eller en del av . Filen din bygger inn en kildefil: dataene er nå lagret i filen din -- uten tilkobling til den opprinnelige kildefilen.

Hva er et innebygd element?

An innebygd objekt er en gjenstand som er opprettet separat og deretter plassert i en annen gjenstand eller program. En del av objekter er selvstendige og de kan arbeide selvstendig. Disse gjenstandene er en del av å arbeide i kombinasjon med andre objekter eller programmer.

Anbefalt: