Hva er forskjellen mellom å bygge inn et diagram og å koble til et diagram?
Hva er forskjellen mellom å bygge inn et diagram og å koble til et diagram?

Video: Hva er forskjellen mellom å bygge inn et diagram og å koble til et diagram?

Video: Hva er forskjellen mellom å bygge inn et diagram og å koble til et diagram?
Video: 🟡 POCO X5 PRO - САМЫЙ ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР и ТЕСТЫ 2024, Kan
Anonim

hva er forskjellen mellom å bygge inn et diagram og koble et diagram ? an innebygd diagram er statisk og endres ikke automatisk hvis regnearket gjør det. en koblet diagram oppdateres automatisk hver gang diagram er oppdatert i Excel.

På denne måten, hva er forskjellen mellom kobling og innebygging?

Hoved forskjellen mellom linking og embedding er hvor dataene er lagret og hvordan de oppdateres etter at de var koblet eller innebygd. Filen din bygger inn en kildefil: dataene er nå lagret i filen din -- uten tilkobling til den opprinnelige kildefilen.

Dessuten, hva betyr det å bygge inn et element? An gjenstand opprettet med ett program og innebygd i et dokument opprettet av et annet program. Innebygging de gjenstand , i stedet for bare å sette inn eller lime den inn, sikrer at gjenstand beholder sitt opprinnelige format.

På samme måte, hva er forskjellen mellom innebygd arbeidsbok og koblingsdata?

Hoved forskjeller mellom koblede objekter og en del av objekter er der data er lagret og hvordan du oppdaterer data etter at du har plassert den i Word-fil. Hvis du legge inn arbeidsarket i rapporten inneholder rapporten en statisk kopi av data.

Hva er fordelen med å koble til en fil i stedet for å bygge den inn?

En fordelen med å linke en dokument (annet enn å opprettholde forbindelsen) er at det holder Ordet ditt dokumentets fil størrelsen ned, fordi dataene stort sett fortsatt er lagret i Excel-arket og kun vises i Word. En ulempe er det originale regnearket fil må bo på samme sted.

Anbefalt: