Innholdsfortegnelse:

Hvordan implementeres metoden i Android Studio?
Hvordan implementeres metoden i Android Studio?

Video: Hvordan implementeres metoden i Android Studio?

Video: Hvordan implementeres metoden i Android Studio?
Video: More than Coffee: Golang. Почему Java разработчики учат GO как второй язык. 2024, Kan
Anonim

Implementer metoder for et grensesnitt eller abstraktklasse

  • Klikk på Kode-menyen Implementere metoder Ctrl+I. Alternativt kan du høyreklikke hvor som helst i klassefilen, deretter klikke Generer Alt+Insert, og velge Implementeringsmetoder .
  • Velg metoder til implementere .
  • Klikk OK.

Herav, hvordan grensesnittmetoder implementeres i Java?

Java bruker Grensesnitt til implementere multippel arv. EN Java klasse kan implementere flere Java-grensesnitt . Alle metoder i en grensesnitt er implisitt offentlige og abstrakte. Å bruke en grensesnitt i klassen din legger du til nøkkelordet "implementerer" etter klassenavnet etterfulgt av grensesnitt Navn.

På samme måte, hva er implementere Java? De redskaper søkeordet er vant til implementere et grensesnitt. Grensesnittnøkkelordet brukes til å deklarere en spesiell type klasse som bare inneholder abstrakte metoder. For å få tilgang til grensesnittmetodene må grensesnittet være" implementert "(som arvet) av en annen klasse med redskaper nøkkelord (i stedet for utvider).

Også å vite er, hva er abstrakt metode i Android?

De metoder uten kropp eller metoder med bare signaturer som kalles abstrakte metoder . De abstrakt metode har ingen implementeringsdetaljer. Den er erklært for bruk abstrakt søkeord før metode Navn. For eksempel ringer metode er en abstrakt metode.

Hva er dette nøkkelordet i Android Studio?

I android , Aktiviteter utvider ContextWrapper-klassen, og gjør dem til en underklasse av Context-klassen og kan derfor overføres til RelativeLayout- og Button-konstruktøren. Dette nøkkelord refererer til gjeldende forekomst av klassen som inneholder metoden som inneholder konstruktøren du kaller.

Anbefalt: