Innholdsfortegnelse:

Hvordan implementeres WebSockets?
Hvordan implementeres WebSockets?

Video: Hvordan implementeres WebSockets?

Video: Hvordan implementeres WebSockets?
Video: Battle of Kulikovo. Literature at the basis of official evidence. 2024, Kan
Anonim

webSockets er implementert som følger: Klienten sender HTTP-forespørsel til serveren med "oppgraderings"-header på forespørselen. Hvis serveren godtar oppgraderingen, utveksler klient og server noen sikkerhetslegitimasjon og protokollen på den eksisterende TCP-kontakten byttes fra HTTP til webSocket.

Hvordan implementerer du WebSockets på denne måten?

webSockets implementeres som følger:

  1. Klienten sender HTTP-forespørsel til serveren med "oppgraderings"-header på forespørselen.
  2. Hvis serveren godtar oppgraderingen, utveksler klient og server noen sikkerhetslegitimasjon og protokollen på den eksisterende TCP-socketen byttes fra HTTP til webSocket.

hvor brukes WebSocket? De WebSocket protokollen muliggjør interaksjon mellom en nettleser (eller annen klientapplikasjon) og en nettserver med lavere overhead enn halv-dupleks alternativer som HTTP polling, noe som letter sanntids dataoverføring fra og til serveren.

Også spurt, hvordan fungerer WebSockets?

EN WebSocket er en vedvarende forbindelse mellom en klient og server. WebSockets gi en toveis, full-dupleks kommunikasjonskanal som opererer over HTTP gjennom en enkelt TCP/IP-kontaktforbindelse. I kjernen er WebSocket protokollen letter meldingsoverføring mellom en klient og server.

Hva er WebSocket-programmering?

WebSocket er en kommunikasjonsprotokoll for en vedvarende, toveis, full dupleks TCP-tilkobling fra en brukers nettleser til en server. Kommunikasjonen kan initieres i begge ender, noe som gjør hendelsesdrevet web programmering mulig. I kontrast tillater standard HTTP bare brukere å be om nye data.

Anbefalt: