Er Java objektorientert eller objektbasert?
Er Java objektorientert eller objektbasert?

Video: Er Java objektorientert eller objektbasert?

Video: Er Java objektorientert eller objektbasert?
Video: Getting started with Containers | #CloudNativeNinja PT1 2024, Kan
Anonim

Java er et eksempel på gjenstand - orientert programmeringsspråk som støtter å lage og arve (som er gjenbruk av kode) en klasse fra en annen. VB er et annet eksempel på gjenstand - basert språk som du kan lage og bruke klasser og gjenstander men å arve klasser støttes ikke.

På samme måte, hva er forskjellen mellom objektorientert og objektbasert?

Objektbasert språk støtter bruken av gjenstand og innkapsling. De støtter ikke arv eller polymorfisme eller begge deler. Objektbasert språk støtter ikke innebygd gjenstander . Javascript, VB er eksempler på gjenstand baserer språk.

Videre, er grunnleggende objektorientert? De fire prinsippene for gjenstand - orientert programmering er innkapsling, abstraksjon, arv og polymorfisme. Disse ordene kan høres skremmende ut for en juniorutvikler.

På samme måte spørs det hvorfor Java er objektorientert programmering?

Java er rent Objektorientert programmering språk fordi uten klasse og gjenstand det er umulig å skrive noe Java-program . Java er ikke ren Objektorientert programmering Språk. fordi java støtter ikke-primitive datatyper som int, float, boolean, double, longetc.

Hva er forskjellen mellom objektorientert programmering?

Forskjellen mellom OOP og POP. OOP står for Gjenstand - orientert programmering og er en programmering tilnærming som fokuserer på data i stedet for algoritmen, mens POP, forkortelse for Procedure- orientert programmering , fokuserer på prosessuelle abstraksjoner.

Anbefalt: