Er C++ objektorientert eller prosedyremessig?
Er C++ objektorientert eller prosedyremessig?

Video: Er C++ objektorientert eller prosedyremessig?

Video: Er C++ objektorientert eller prosedyremessig?
Video: Supersection 1, More Comfortable 2024, Kan
Anonim

C++ regnes vanligvis som et "multi-paradigme"-språk. Det vil si at du kan bruke den til gjenstand - orientert , prosedyremessig , og til og med funksjonell programmering. De som vil nekte for det C++ er OOgenerelt har biff med det faktum at de primitive typene ikke er det gjenstander dem selv.

På samme måte spørs det om C++ er et prosessspråk?

C er en prosedyremessig programmering Språk og støtter ikke klasser og objekter, mens C++ er en kombinasjon av begge prosedyremessig og objektorientert programmering Språk ; derfor C++ kan kalles ahybrid Språk.

I tillegg, hvorfor er C++ objektorientert? Hovedformålet med C++ programmering var å legge til objektorientering til programmeringsspråket C, som i seg selv er et av de kraftigste programmeringsspråkene. Kjernen i det rene gjenstand - orientert programmering er å lage en gjenstand , i kode, som har visse egenskaper og metoder.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom prosedyre- og objektorientert programmeringsspråk?

Gjenstand - orientert programmering bruker gjenstander hvor Prosedyreprogrammering bruker poster. Gjenstand - orientert programmering bruker klasser hvor Prosedyreprogrammering bruker moduler og Gjenstand - orientert programmering bruker meldinger hvor Prosedyreprogrammering bruker prosedyrekall.

Hvorfor er ikke C++ et rent objektorientert?

Den har blitt sett 29127 ganger. C++ er ikke et rent objektorientert språk fordi du kan skrive kode uten å lage en klasse i C++, mens Java ER en rent objektorientert språk fordi hver funksjon krever en klasse.