Hva er i en PEM-fil?
Hva er i en PEM-fil?

Video: Hva er i en PEM-fil?

Video: Hva er i en PEM-fil?
Video: Crazy Frog - Axel F (Official Video) 2024, Kan
Anonim

EN fil med PEM-fil utvidelsen er en Privacy Enhanced Mail Sertifikatfil brukes til å sende e-post privat. Noen filer i PEM format kan i stedet bruke et annet fil utvidelse, som CER eller CRT for sertifikater, eller KEY for offentlige eller private nøkler.

Deretter kan man også spørre, hva inneholder en PEM-fil?

EN PEM-fil må bestå av en privat nøkkel, en CA-server sertifikat , og tilleggssertifikater som utgjør tillitskjeden. Tillitskjeden må inneholde en rot sertifikat og, om nødvendig, mellomliggende sertifikater. EN PEM kodet fil inkluderer Base64-data.

Er en PEM-fil en privat nøkkel? EN PEM-fil kan inneholde omtrent alt, inkludert en offentlig nøkkel , a privat nøkkel , eller begge deler, fordi en PEM-fil er ikke en standard. I kraft PEM betyr bare fil inneholder en base64-kodet bit med data.

Videre, hva er en. PEM-fil?

PEM eller Privacy Enhanced Mail er et Base64-kodet DER-sertifikat. PEM sertifikater brukes ofte for webservere da de enkelt kan oversettes til lesbare data ved hjelp av et enkelt tekstredigeringsprogram. Vanligvis når en PEM kodet fil åpnes i et tekstredigeringsprogram, den inneholder svært distinkte topp- og bunntekster.

Hvordan lager jeg en. PEM-fil?

Opprette en. pem med den private nøkkelen og hele tillitskjeden Åpne et tekstredigeringsprogram (for eksempel wordpad) og lim inn hele brødteksten til hver sertifikat i én tekst fil i følgende rekkefølge: Den private nøkkelen - ditt_domenenavn.nøkkel. Primæren Sertifikat - ditt_domenenavn.crt. Den mellomliggende Sertifikat - DigiCertCA.crt.

Anbefalt: