Innholdsfortegnelse:

Hvordan optimerer jeg en TensorFlow-modell?
Hvordan optimerer jeg en TensorFlow-modell?

Video: Hvordan optimerer jeg en TensorFlow-modell?

Video: Hvordan optimerer jeg en TensorFlow-modell?
Video: Быстрее всех: как я первым добавил TensorBoard в свой скрипт RVC на Kaggle | RVC заиграл по новому | 2024, Kan
Anonim

Optimaliseringsteknikker

  1. Reduser parametertellingen med beskjæring og strukturert beskjæring.
  2. Reduser representasjonspresisjon med kvantisering.
  3. Oppdater originalen modell topologi til en mer effektiv med reduserte parametere eller raskere utførelse. For eksempel tensordekomponeringsmetoder og destillasjon.

I denne forbindelse, hva er en optimaliseringsmodell?

optimaliseringsmodell . type matematisk modell som prøver å optimalisere (maksimere eller minimere) en objektiv funksjon uten å bryte ressursbegrensninger; også kjent som matematisk programmering. Optimaliseringsmodeller inkluderer lineær programmering (LP).

I tillegg, hva er TensorFlow-modellen? Introduksjon. TensorFlow Servering er et fleksibelt, høyytelses serveringssystem for maskinlæring modeller , designet for produksjonsmiljøer. TensorFlow Servering gjør det enkelt å distribuere nye algoritmer og eksperimenter, samtidig som den samme serverarkitekturen og API-ene beholdes.

Foruten dette, hva er optimalisering i maskinlæring?

Optimalisering er den viktigste ingrediensen i oppskriften på maskinlæring algoritmer. Det starter med å definere en slags tapsfunksjon/kostnadsfunksjon og slutter med å minimere det ved å bruke den ene eller den andre optimalisering rutine.

Er TensorFlow åpen kildekode?

TensorFlow er en åpen kilde programvarebibliotek for numerisk beregning ved hjelp av dataflytgrafer. TensorFlow er på tvers av plattformer. Den kjører på nesten alt: GPUer og CPUer - inkludert mobile og innebygde plattformer - og til og med tensorbehandlingsenheter (TPUer), som er spesialisert maskinvare å gjøre tensormatematikk på.

Anbefalt: