Hvor mye RAM har en 4k Firestick?
Hvor mye RAM har en 4k Firestick?

Video: Hvor mye RAM har en 4k Firestick?

Video: Hvor mye RAM har en 4k Firestick?
Video: Lady Gaga - Bad Romance (Official Music Video) 2024, Mars
Anonim

De 4K firestick leveres med 8 GB lagringsplass og 1,5 GB RAM . De Fire Stick har 8 GB lagringsplass. Denne modellen er på 8 GB. Denne nye enheten inkluderer 1,5 GB DDR4 RAM , 8 GB intern lagring og en 1,7 GHz quad-core CPU, og Technologys PowerVR GE8300 GPU.

På denne måten, hvor mye RAM har en Firestick?

I følge Amazon , den Brann-TV er designet for å overgå konkurrenter som Apple TV og Rokuin-ytelse: Den 0,72-tommers tykke boksen har en 1,7 GHz firekjerners CPU (Qualcomm Snapdragon 8064), 2 GB RAM og 8 GB intern lagring, sammen med en dual-band trådløs radio for 1080p streaming over 802.11a/b/g/n Wi-Fi

I tillegg, er 4k fire stick raskere? Det er verdt å merke seg at Fire TV Stick 4K er ikke rettferdig raskere enn det grunnleggende Fire TV Stick . Til sammenligning Fire TV Stick 4K har en 1,7 GHz prosessor som er 80 prosent raskere enn ikke- 4K versjon. Til 4K HDR TV eiere, den Fire TV Stick 4K har også fordelen av å støtte både Dolby Vision og HDR10+.

Dessuten, er 4k Firestick verdt det?

Nå som Fire TV Stick 4K er tilgjengelig for bare $10 mer, har det blitt vanskeligere å anbefale den litt billigere Fire TV Stick. Selv om du ikke har en 4K TV, den nye streaming-pinnen vil sannsynligvis gi en mer jevn opplevelse, og den medfølgende fjernkontrollen vil være det verdi den lille premien forsome.

Trenger du en 4k brannpinne til en 4k TV?

4K og HDR Enkelt sagt: The Brann-TV Kube og Fire TVStick 4K Brukerstøtte 4K oppløsninger og HDR-protokoller. De Fire TV Stick gjør det ikke. Hvis du har en TV som maks ut til 1080p, standarden Fire TV Stick er bra; ellers, du vil definitivt ønsker en av de to andre enhetene.

Anbefalt: