Hva er socket-håndtrykk?
Hva er socket-håndtrykk?

Video: Hva er socket-håndtrykk?

Video: Hva er socket-håndtrykk?
Video: WebSockets Crash Course - Handshake, Use-cases, Pros & Cons and more 2024, April
Anonim

De håndtrykk i Stikkontakt . IO er som all annen informasjonsteknologi relatert håndtrykk . Det er forhandlingsprosessen, som i Stikkontakt . IOs sak avgjør om en klient kan koble seg til, og hvis ikke, nekter tilkoblingen.

Videre, hva er en socket-ID?

Hver Stikkontakt i Stikkontakt . IO er identifisert av en tilfeldig, ufattelig, unik identifikator Stikkontakt # id . For enkelhets skyld, hver stikkontakt blir automatisk med i et rom identifisert av dette id . Dette gjør det enkelt å kringkaste meldinger til andre stikkontakter : io.on('tilkobling', funksjon( stikkontakt ){

Dessuten, hva brukes socket IO til? Stikkontakt . IO er et JavaScript-bibliotek for sanntids nettapplikasjoner. Den muliggjør sanntids, toveis kommunikasjon mellom nettklienter og servere. Den har to deler: et klientsidebibliotek som kjører i nettleseren, og et serversidebibliotek for Node. js.

Derav, hvordan kringkaster jeg en melding i socket IO?

I følge stikkontakt . io eksempler: Til kringkaste , bare legg til en kringkaste flagg for å sende ut og sende metodeanrop. Kringkasting betyr å sende en beskjed til alle andre bortsett fra stikkontakt som starter det. var io = krever(' stikkontakt . io ').

Bruker socket IO TCP?

Fra en nettleserklient, stikkontakt . io bruker enten http- eller webSocket-transporten. Både http og webSocket er det TCP tilkoblinger, ikke UDP-tilkoblinger. Altså nettleserklienten stikkontakt . io gjør det ikke bruk UDP - det bruker TCP.

Anbefalt: