Hvilke klasser brukes for programmering av tilkobling mindre socket?
Hvilke klasser brukes for programmering av tilkobling mindre socket?

Video: Hvilke klasser brukes for programmering av tilkobling mindre socket?

Video: Hvilke klasser brukes for programmering av tilkobling mindre socket?
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, Kan
Anonim

Stikkontakt og ServerSocket klasser brukes til tilkobling - orientert socket programmering andDatagramSocket og DatagramPacket klasser brukes til tilkobling - mindre socket-programmering . Klienten i socket programmering må vite to opplysninger: IP-adressen til serveren, og. Portnummer.

Dessuten, hvilken protokoll brukes for tilkobling mindre socket programmering?

Tilkoblingsløse stikkontakter bruk Brukerdatagram Protokoll (UDP) i stedet for TCP/IP. UDP protokoller er upålitelige da de sender data i pakker og det er ingen sikkerhet for at de vil komme. De er brukt i applikasjoner som ønsker mer gjennomstrømning, men som har lave kostnader.

Deretter er spørsmålet, hva brukes stikkontakter til i programmering? Et nettverk stikkontakt er ett endepunkt i en kommunikasjonsflyt mellom to programmer som kjører over et nettverk. Stikkontakter er opprettet og brukt med et sett med programmering forespørsler eller "funksjonsanrop" noen ganger kalt stikkontakter applikasjon programmering grensesnitt (API).

På samme måte kan du spørre hvilke metoder som vanligvis brukes i serversocketklassen?

Forklaring: Offentlig Stikkontakt aksepterer () brukt inServer Socket-klasse . 2. Hvilken konstruktør av Datagram Socketclass brukes å lage et datagram stikkontakt og binder det med det gitte portnummeret?

Hvordan fungerer en UDP-socket?

UDP-kontakt rutiner muliggjør enkel IP-kommunikasjon ved hjelp av brukerdatagramprotokollen ( UDP ). Meldinger, såkalte datagrammer, er sendes til andre verter på et IP-nettverk uten behov for å sette opp spesielle overføringskanaler eller databaner på forhånd. De UDP-kontakt trenger bare å åpnes for kommunikasjon.

Anbefalt: