Hva er feil 97 på telefonen min?
Hva er feil 97 på telefonen min?
Anonim

Feil kode 97 er vanligvis relatert til å sende tekstmeldinger mens du er koblet til en Airave-enhet. Vanligvis kan det fikses ved å slå på telefon av, og fjern batteriet hvis mulig. Mens den er slått av, slå av Airave-enheten også. Da bør det fungere derfra.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr årsakskode 97?

Feil 97 er en veldig vanlig feil kode som dukker opp mens du er prøver å sende meldinger. De feil viser at det er et eller annet problem i enten maskinvaren eller at nettverket nå ikke tillater deg å sende meldinger.

hva er SMS-terminering nektet? SMS-oppsigelse lar enheten motta tekstmeldinger. Når du sender en tekstmelding til en telefon som ikke har tekstmeldingsfunksjoner, vil operatørens system sende " SMS-oppsigelse nektet " melding til telefonen din for å varsle deg om at meldingen ikke ble mottatt.

I forhold til dette, hva er kode 97 på Boost Mobile?

Re: Feilkode 97 Indikerer at enten brukernavnet eller hjemmeagentens IP-adresse mangler. En datagjenoppretting bør løse dette problemet.

Hva er feil 98 avslutning nektet?

Tjenestebrudd: I de fleste tilfeller er dette feilen er forårsaket på grunn av et driftsavbrudd på transportørens side. Dette tjenestebruddet kan skyldes vedlikeholdsbrudd eller andre årsaker. Den er best å ringe kundestøtten deres og spørre om problemet.

Anbefalt: