Hva er inkognitomodus på telefonen min?
Hva er inkognitomodus på telefonen min?

Video: Hva er inkognitomodus på telefonen min?

Video: Hva er inkognitomodus på telefonen min?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Det viste seg at Google fortsatt kan registrere nettstedene du surfer på mens du er inne Inkognitomodus i Chrome-nettleseren og koble dem til identiteten din. Inkognitomodus er en innstilling på Chrome som forhindrer at nettloggen din blir lagret. Den lagrer heller ikke informasjonskapsler – små filer om deg – som er knyttet til identiteten din.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan bruker jeg inkognitomodus på telefonen min?

For å komme i gang, åpne Chrome og velg overløpsknappen (tre vertikale prikker) øverst til høyre på skjermen. Deretter velger du Ny inkognito fanen. Du vil se en ny nettleserfane med et spionikon for å fortelle deg at du nå er inne inkognitomodus.

Man kan også spørre, hva er hemmelig modus på Android? Hemmelig modus . Sider vist i Hemmelig modus er ikke oppført i nettleserloggen eller søkehistorikken din, og det er ingen spor (som informasjonskapsler) på enheten din. Hemmelig faneområde mørkere nyanse enn de vanlige fanevinduene. Alle nedlastede filer forblir på enheten din etter at du lukker hemmelig fanen.

Så, hvordan går du inkognito?

På din Android telefon eller nettbrett, åpen Chrome-appen. Trykk på Bytt faner øverst til høyre. Til høyre ser du din åpne Inkognito faner. Øverst til høyre på din Inkognito faner, trykk på Lukk.

Er inkognitomodus trygt?

Google og Mozilla er helt på forhånd om dette i nettleserne deres. Går inkognito skjuler ikke nettlesingen din for arbeidsgiveren din, Internett-leverandøren eller nettstedene du besøker», blir Chrome-brukere advart hver gang de åpner en ny inkognito vindu.

Anbefalt: