Har Galaxy s8 levende bilder?
Har Galaxy s8 levende bilder?

Video: Har Galaxy s8 levende bilder?

Video: Har Galaxy s8 levende bilder?
Video: don't move!!!!!! #squidgame 2024, April
Anonim

Live bilder er en morsom iPhone-funksjon som skaper et "levende" bilde ved å legge ved et kort videoklipp til en bilde . De Galaxy S8 har en lignende funksjon kalt Motion Bilder , men du må slå den på.

På samme måte kan Samsung ta levende bilder?

#1 Samsung Bevegelse Foto (Nyere Galaxy Telefoner) Hvis du har en nyere Galaxy enhet som kjører Android Nougat (som Galaxy S8 eller Note 8), Samsung sin stock kamera-appen har en opptaksmodus som skal være praktisk talt identisk med Apples Live bilder . Derfra blar du ned og gjøre sikker "Bevegelse bilde " Er på.

Videre, har Samsung s8 live-fokus? Galaxy S8 Live Focus Modus. De Galaxy S8 ikke ha et dedikert teleobjektiv som Galaxy Merk 8 så maskinvaren er ikke der for å gi detaljert dybdeinformasjon. Dette er ikke en direkte innrømmelse at Galaxy S8 Live Focus modus er utvikles og kommer snart ut. Det føles absolutt ikke som en.

Herav, kan du se levende bilder på Android?

Ja, som de inkluderende folkene de er, behandler Google både iPhone Live bilder og Pixel's Motion Bilder det samme. Så, hvis du har en iPhone, men bruker Google Foto sky for å lagre bildene dine, dine LivePhotos vil nå være synlig på Android enheter og til og med skrivebordsversjonen over kl bilder .google.com.

Har Samsung 3D-bilder?

Noen mobiltelefoner kan ta en bilde med uskarp bakgrunn, som iPhone og Huaweis blendermodus og Samsung sin Live fokus. Denne typen bilde inneholder allerede dybdekartinformasjon. Du kan så bruk det dybdekartet for å laste opp en 3D-bilde til Facebook.

Anbefalt: