Forbedrer eller skader sosiale medier forhold?
Forbedrer eller skader sosiale medier forhold?

Video: Forbedrer eller skader sosiale medier forhold?

Video: Forbedrer eller skader sosiale medier forhold?
Video: Fake news: løgn og bedrag i sosiale medier 2024, Kan
Anonim

Forskning har vist det sosiale medier kan påvirke kvaliteten på vår forhold . I tillegg kommer de forhold opplevd Facebook-relatert konflikt (Clayton, et al., 2013). Facebook-bruk har også vært knyttet til økte følelser av sjalusi (Muise, Christofides, & Desmarais, 2009).

Kan sosiale medier i denne forbindelse påvirke relasjoner?

Det kan føre til avstand i en forhold , utroskap, eller til og med avhengighet til sosiale medier . Hvis brukt for mye, sosiale medier kan også føre til depresjon og angst, som vil påvirke en persons forhold med de rundt seg.

Også, hvorfor sosiale medier er giftige for forhold? Det er noen data som tyder på hyppige sosiale medier bruk har en negativ korrelasjon med nivåer av forhold tilfredshet, og nyere forskning har vist at individer med flere sosiale medier profiler lider ofte av økt risiko for depresjon. Dette er spesielt vanlig blant millennials.

I forhold til dette, har sosiale medier en tendens til å forbedre eller skade forhold?

Eksperter sier det sosiale medier hjelper forhold 13 % mer enn det skader dem. I en fersk studie oppdaget Pew Research det sosiale medier har innvirkning på 66 % av forhold . Men i motsetning til hva mange tror, er denne effekten vanligvis positiv.

Hvordan påvirker sosiale medier familieforhold negativt?

Negativ Interaksjoner utløst av Sosiale medier Oftest kan teknologi bringe frem negativ interaksjon, eller null interaksjon mellom søsken, par eller foreldre-barn. Den sulter familie læring og modellering med hverandre sosial signaler, mellommenneskelige forhold ferdigheter, kommunikasjonsevner og bånd.

Anbefalt: