Innholdsfortegnelse:

Hva skjer under kodegjennomgang?
Hva skjer under kodegjennomgang?

Video: Hva skjer under kodegjennomgang?

Video: Hva skjer under kodegjennomgang?
Video: how we write/review code in big tech companies 2024, April
Anonim

Hva er Kode anmeldelse ? Kode anmeldelse , eller Peer Kode anmeldelse , er handlingen av bevisst og systematisk møte med ens medprogrammerere for å sjekke hverandres kode for feil, og har gjentatte ganger vist seg å akselerere og effektivisere prosessen med programvareutvikling som få andre praksiser kan.

På samme måte spørs det, hva gjør du i en kodegjennomgang?

10 tips for å veilede deg mot effektiv evaluering av fagfellekode

  1. Gjennomgå færre enn 400 linjer med kode om gangen.
  2. Ta den tiden du trenger.
  3. Ikke anmeld i mer enn 60 minutter av gangen.
  4. Sett mål og fange opp beregninger.
  5. Forfattere bør kommentere kildekoden før anmeldelsen.
  6. Bruk sjekklister.
  7. Etabler en prosess for å fikse funnet feil.

For det andre, er kodeanmeldelser verdt det? Etter min mening er det virkelig det verdt det . Likemann kode anmeldelse ikke bare gjør en bedre kode men lager også bedre lag! Det gir deg: Forbedrede utviklingsprosesser: I tillegg til å fikse feil og forbedre programvarekvaliteten, kode anmeldelse forbedrer programvareutviklingsprosessene dine og teamet som helhet.

Her, hvor lang tid tar en kodegjennomgang?

Mål for en inspeksjonshastighet på mindre enn 300–500 LOC per time. Ta nok tid for en skikkelig, sakte anmeldelse , men ikke mer enn 60–90 minutter. Pass på at forfatterne angir kilden kode før anmeldelse begynner. Etablere kvantifiserbare mål for kode anmeldelse og fange opp beregninger slik at du kan forbedre prosessene dine.

Hvorfor er kodegjennomgang viktig?

Kode anmeldelse bidrar til å gi et nytt sett med øyne for å identifisere feil og enkle kodefeil før produktet ditt kommer til neste trinn, noe som gjør prosessen for å få programvaren til kunden mer effektiv. Bare å anmelde noens kode og å identifisere feil er flott.

Anbefalt: