Hvordan kansellerer jeg Mysms?
Hvordan kansellerer jeg Mysms?

Video: Hvordan kansellerer jeg Mysms?

Video: Hvordan kansellerer jeg Mysms?
Video: Скажите два секретных слова, чтобы радикально изменить свою жизнь на 180 градусов 2024, Mars
Anonim

Til slette kontoen din, gå til mysmer innstillinger (sidefelt) på din Android. Under "Konto eller Rediger kontoinformasjon" finner du alternativet" Slett regnskap".

På samme måte, hvordan avinstallerer jeg MySMS?

Åpne Applications-mappen i Finder (hvis den ikke vises i sidefeltet, gå til menylinjen, åpne "Go"-menyen og velg Applications i listen), søk etter mysmer - Tekst hvor som helst applikasjon ved å skrive navnet i søkefeltet, og dra det til papirkurven (i dokken) for å begynne avinstallere prosess.

For det andre, hvordan registrerer jeg MySMS? For øyeblikket er det ikke mulig registrere for en ny konto i iPad-appen eller mysmer speil. For å lage en mysmer konto, last først ned den vanlige mysmer app på din Android og opprett en konto der. Etterpå kan du bruke denne kontoen til å logge på din iPad eller mysmer speil.

Spørsmålet er også, hvor mye koster MySMS?

I dag, MinSMS løfter lokket på en ny premiummodell, som i utgangspunktet flytter de fleste av sine nyttige funksjoner bak et abonnement. For $9,99 per år (betales i appen), kan du sikkerhetskopiere og gjenopprette tekstmeldingene dine, med tekster lagret i Min SMS Sky.

Fungerer MySMS på Iphone?

Mysmer er den eneste tjenesten vi har testet som fungerer iPhones og Windows-telefoner i tillegg til Android-enheter. Den gjør krever at du installerer en app på håndsettet ditt for å bruke det, men skrivebordskomponenten er ikke bare nettleserbasert. Mysmer er også tilgjengelig for nettbrett som kjører Android eller iOS.

Anbefalt: