Hva er WebLogic-maskin?
Hva er WebLogic-maskin?

Video: Hva er WebLogic-maskin?

Video: Hva er WebLogic-maskin?
Video: Una live della notte (titolo da definire in seguito!) Cresci Con Noi su YouTube uniti si cresce! 2024, Kan
Anonim

EN maskin er den logiske representasjonen av datamaskinen som er vert for en eller flere WebLogic Serverforekomster. Hver administrert server må tilordnes en maskin . Administrasjonsserveren bruker maskin definisjon i forbindelse med Node Manager for å starte eksterne servere.

På denne måten, hva er formålet med Node Manager i WebLogic?

Node Manager er en WebLogic Server nytte som lar deg starte, slå av og starte Administration Server og Managed Server-forekomster fra en ekstern plassering. Selv om Node Manager er valgfritt, anbefales det hvis WebLogic Server-miljøet er vert for applikasjoner med høye tilgjengelighetskrav.

hva er admin server i WebLogic? Admin server er det sentrale punktet hvor du kan konfigurere, overvåke og administrere alle ressursene til et domene. Det er en WebLogic Server forekomst som opprettholder konfigurasjonsdata for et domene.

Foruten ovenfor, hva er rollen til WebLogic-administrator?

Roller av en weblogic administrator : Feilsøking, lastbalansering, gruppering, distribusjon av applikasjoner, ytelsesjustering og vedlikehold. Arbeid med leverandører og utviklere for applikasjonsrelaterte problemer. JDBC Connection Pool og Multipool-konfigurasjon med Oracle, MySql, DB2 og SqlServer, etc.

Hva er WebLogic-domene?

EN WebLogic-domene er en grunnleggende administrativ enhet for WebLogic Server. Den omfatter en eller flere WebLogic Serverforekomster med ressursene deres, som administreres og konfigureres samlet ved hjelp av en enkelt administrasjonsserver.

Anbefalt: