Hva er bedre InDesign eller illustrator?
Hva er bedre InDesign eller illustrator?

Video: Hva er bedre InDesign eller illustrator?

Video: Hva er bedre InDesign eller illustrator?
Video: Indholdsfortegnelse i InDesign – Sådan gør du [DANSK GUIDE] 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder enkeltsides dokumenter, spesielt utskriftsprosjekter, Illustratør har kanten. Illustratør er i stand til å lage prosjekter på flere sider, men InDesign er det overlegne alternativet for flere sider. InDesign har en hovedsidefunksjon, som lar brukere redigere mange sider uten å redigere dem individuelt.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom Adobe Illustrator og InDesign?

InDesign ble opprettet for å tillate brukere å ta elementer produsert i både Photoshop og Illustratør og sette dem elegant sammen i en enkelt sted. Liker Illustratør , InDesign er et vektorbasert program; den primære forskjell er at kraften er fokusert på master- og flersidefunksjoner og mister noen andre

På samme måte, er Illustrator eller Photoshop bedre? Illustratør er best for rene, grafiske illustrasjoner mens Photoshop er bedre for fotobaserte illustrasjoner. Illustrasjoner starter vanligvis livet på papir, tegningene skannes deretter og bringes inn i et grafikkprogram for å fargelegge.

Også for å vite, når bør jeg bruke Illustrator vs InDesign?

Illustratør er også et vektorbasert program, så det bruker samme grunnlagskonsept som InDesign , men den brukes til forskjellige typer prosjekter. Illustratør brukes best til nettstedsdesign, logoer og helsidedesign.

Hva er InDesign bra for?

InDesign er en desktop publishing-programvareapplikasjon for å lage flygeblader, brosjyrer, magasiner, aviser og bøker. Prosjekter opprettet ved hjelp av InDesign kan deles i både digitale og trykte formater. InDesign brukes av grafiske designere, kunstnere, utgivere og markedsføringsfolk.

Anbefalt: