Har datamaskiner interne høyttalere?
Har datamaskiner interne høyttalere?

Video: Har datamaskiner interne høyttalere?

Video: Har datamaskiner interne høyttalere?
Video: Цикада 3301: Интернет тайна 2024, Kan
Anonim

Standard skrivebord datamaskiner gjør ikke har innebygde høyttalere , men snarere en lydutgangsport. På datamaskiner som dette, din høyttalere er eksterne. Normalt vil du ha kjøpt en separat høyttaler satt til bruk med din datamaskin . Hvis du gjøre ikke har høyttalere , vil alle som har en 3,5 mm plugg fungere.

I forhold til dette, har dataskjermer innebygde høyttalere?

Noen endeløse datamaskin modeller gjøre ikke har innebygde høyttalere . Hvis du gjøre ikke har høyttalere , du kan koble hodetelefoner til lydkontakten i stedet. Hvis du ha en HDMI dataskjerm eller TV skjerm , du kan høre lyd fra din datamaskin gjennom skjerm seg selv.

Foruten ovenfor, har Dell-stasjonære datamaskiner interne høyttalere? Sikker Dell-datamaskiner , slik som Optiplex, kan inkludere innebygd interne høyttalere . Interne høyttalere eliminere trenge å kjøpe og installere eksternt høyttalere , som kan spare en anstendig mengde skrivebordsplass og oppsetttid.

Spørsmålet er deretter, hva er intern høyttaler i datamaskinen?

Alternativt referert til som en PC-høyttaler , om bord høyttaler , og systemet høyttaler , den intern høyttaler er en grunnleggende høyttaler på et hovedkort som lager pipelyder, pipelyder og monotoner. De intern høyttaler fungerer selv om lydkortet ditt ikke fungerer.

Har bærbare datamaskiner innebygde høyttalere?

Nå for tiden, de fleste bærbare datamaskiner komme med stereo bygget høyttalere -i. Noen av de virkelig tynne bærbare datamaskiner ikke kom med høyttalere eller en mikrofon installert; de vil vanligvis ha mikrofon og høyttaler jackinstead.

Anbefalt: